Köpvillkor och kontakt

Så här enkelt handlar du i vår nätbutik

 1. Välj en vara
 2. Klicka på Reservera varan
 3. Klicka på Till kassan
 4. Fyll i Dina personuppgifter
 5. Välj Leverans- och betalningsalternativ
 6. Kryssa för Jag godkänner köp- och leveransvillkoren
 7. Klicka på Skicka beställningen
 8. När vi mottagit dina reservationer räknar vi ut den exakta kostnaden för porto eller frakt och återkommer sedan till dig med en beställningsbekräftelse som innehåller ett totalpris samt instruktioner för betalning. Naturligtvis väljer du själv om du vill gå vidare med din beställning efter att du tagit del av denna information.

Köp- och leveransvillkor

 1. Dina reservationer gäller i 10 dagar.
 2. Betalning ska ske i förskott till det konto som anges i den beställningsbekräftelse du får av oss. Alternativt betalning vid avhämtning i butiken - kontant eller med kort.
 3. Alla varor inspekteras noggrant och fotograferas innan leverans. Eventuella transportskador ska omedelbart anmälas till Posten och till oss på Linnegalleriet.se för att kunna beaktas.
 4. Full returrätt inom 14 dagar gäller på alla varor. Retur sker på din bekostnad och återbetalning minus våra fraktutlägg sker omgående. Det är ditt ansvar att förpacka varorna som ska returneras så att de inte skadas eller förkommer.

Hantering av personuppgifter

 1. Linnegalleriet (Bennetter Trading AB) hanterar personuppgifter om våra kunder och leverantörer enligt GDPR. Vid behov registrerar vi namn, företagsnamn, adress, postadress, leveransadress, e-postadress, telefonnummer, organisationsnummer. Vi noterar också betalda fakturor.
 2. Uppgifterna användes enbart för att fullfölja beställningar från våra kunder och leverantörer och lämnas inte ut till tredje man.
 3. Genom att handla av oss eller leverera till oss godkänner ni att vi lagrar era uppgifter i vår verksamhet. Ni kan när som helst be att få ta del av uppgifterna eller be att bli avregistrerade.

Kontakta oss via e-post
E-posta oss direkt på birgit@linnegalleriet.se

Besök vårt showroom
Linnegalleriet / Galleri Bennetter
Roslagsgatan 32
113 55 Stockholm


Öppettider
Onsdag-fredag kl 12-18 lördag kl 11-15.

Ring oss
Telefon mobil 070-771 65 94.